Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Proclamatie zesde leerjaar. 29.6.2023

We namen afscheid van onze 30 leerlingen van het zesde leerjaar met een keitoffe proclamatie en een supergezellige receptie, verzorgd door de Vriendenkring van onze school en aangeboden door zowel de VK als de oudleerlingenbond. Op de foto alle zesdejaars en het volledige leerkrachtenteam van onze basisschool. We wensen alle kinderen heel veel succes

Lees meer over Proclamatie zesde leerjaar.
Proclamatie zesde leerjaar.

Wanneer is de school open tijdens de zomervakantie? 27.6.2023

De school is geopend tijdens de zomervakantie tot en met woensdag 5 juli en terug vanaf woensdag 16 augustus, telkens van 9u tot 12u en van 13.30u tot 16u, behalve op woensdagnamiddagen. Indien u info wenst of onze school wilt bezoeken bent u steeds welkom bij het secretariaat of bij de directie via de ingang langs de Noordstraat 25 (centrumschool). U kunt dan zowel onze vestiging op de Nieuwstad (Brugse Steenweg 139) als die in het centrum bezoeken. Bekijk zeker al eens onze website www.basisschoolveurne.be voor heel wat info!

We wensen iedereen alvast een leuke en zonovergoten vakantie toe!

Lees meer over Wanneer is de school open tijdens de zomervakantie?
Wanneer is de school open tijdens de zomervakantie?

Valentijnsontbijt 17.1.2023

Na een wijnverkoop eind vorig jaar, en terugkijkend op een succesvolle eerste editie in 2022, organiseert onze immer sympathieke vriendenkring opnieuw een Valentijnsontbijt. Bestellen doe je, vóór 9 februari 2023 via de website van onze vriendenkring: www.govriendenkring.be/winkel.

Lees meer over Valentijnsontbijt
Valentijnsontbijt

Technopolis op bezoek. 8.12.2022

Op donderdag 24 november kwam Technopolis op bezoek in onze basisschool. Zowel voor de kleuters als voor de lagere afdeling brachten zij een wetenschapsshow op maat. Op deze manier werden de kinderen speels geprikkeld voor techniek en wetenschap. Dankzij de financiële tussenkomst van stad Veurne werd dit mogelijk gemaakt.

Lees meer over Technopolis op bezoek.
Technopolis op bezoek.

Voorlezen is belangrijk! 25.11.2022

In kader van de voorleesweek organiseerden we deze week voor alle kinderen voorleesmomenten in het stadspark, dit zowel voor de kleuters als voor alle klassen in het lager. Enkele bereidwillige grootouders lazen voor uit diverse boeken, en in dit op een feeërieke locatie. 

Lees meer over Voorlezen is belangrijk!
Voorlezen is belangrijk!

Proclamatie zesde leerjaar 30.6.2022

Dinsdagavond 28 juni namen we afscheid van onze 18 leerlingen van het zesde leerjaar, dit met een zeer gesmaakte proclamatie en een receptie die werd aangeboden door onze Vriendenkring en de Oudleerlingenbond! We wensen alle kinderen heel veel succes, een fijne zomervakantie en we hopen hen nog vaak terug te zien in de toekomst!

Lees meer over Proclamatie zesde leerjaar
Proclamatie zesde leerjaar