Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Wanneer is de school open tijdens de zomervakantie? 23.6.2022

De school is geopend tijdens de zomervakantie tot en met dinsdag 5 juli en terug vanaf dinsdag 16 augustus, telkens van 9u tot 12u en van 13.30u tot 16u, behalve op woensdagnamiddagen. Indien u info wenst of onze school wilt bezoeken bent u steeds welkom bij het secretariaat of bij de directie via de ingang langs de Noordstraat 25 (centrumschool). U kunt dan zowel onze vestiging op de Nieuwstad (Brugse Steenweg 139) als die in het centrum bezoeken. Bekijk zeker al eens onze website www.basisschoolveurne.be voor heel wat info!

We wensen iedereen alvast een leuke en zonovergoten vakantie toe!

Lees meer over Wanneer is de school open tijdens de zomervakantie?
Wanneer is de school open tijdens de zomervakantie?

kinderdagverblijf 't Pimpampoentje 2.12.2021

Vanaf 10 januari 2022 kunnen jullie voor de allerkleinsten terecht in het kinderdagverblijf " 't Pimpampoentje " gelegen op ons schooldomein in de Nieuwstad, Brugse Steenweg 139 en gekoppeld aan onze school.

Voor alle info: T 058 31 36 38 of E administratie@vrijekinderdagverblijven.be

De uitbaatsters zijn Sylvana Dewaele & Justine Van Ryzeghem.

Lees meer over kinderdagverblijf 't Pimpampoentje
kinderdagverblijf 't Pimpampoentje

Voormalig onderwijzer/directeur Rony Kyndt overleden. 19.11.2021

We melden het droevige nieuws van het overlijden van Rony Kyndt. Rony was jarenlang onderwijzer in onze basisschool en later ook een hele poos directeur. In 2005 ging hij met pensioen. Ronny was tevens perscorrespondent en een tijdlang politiek actief als gemeenteraadslid in Oostende. Hij werd 81 jaar. Velen zullen hem herinneren als hun meester of directeur of de directeur van hun kinderen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en kennissen

Lees meer over Voormalig onderwijzer/directeur Rony Kyndt overleden.
Voormalig onderwijzer/directeur Rony Kyndt overleden.

Proclamatie zesde leerjaar. 25.6.2021

Op donderdagavond 24 juni zwaaiden we onze 25 leerlingen van het zesde leerjaar uit met een "bubbelproclamatie". Op deze manier konden we toch op een leuke wijze afscheid nemen en konden ook de ouders deze plechtige en belangrijke gebeurtenis bijwonen. Ook het weer was ons gunstig gezind op deze mooie zomerse avond.

Lees meer over Proclamatie zesde leerjaar.
Proclamatie zesde leerjaar.

Lezen is tof en top! 24.3.2021

Sedert dit schooljaar zetten wij steeds meer in op lezen. Lezen is namelijk de basis van alles, het is geen vak op zich maar een middel die je goed moet beheersen om de wereld rondom je goed te kunnen beheersen.

Lees meer over Lezen is tof en top!
Lezen is tof en top!