Vriendenkring  GO! Basisschool Veurne

De basisschool kan een beroep doen op de diensten van de vriendenkring. Deze vzw heeft als doelstelling de school op financieel vlak te ondersteunen bij de organisatie van activiteiten voor onze kinderen en een helpende hand uit te steken in de werking van de school met als enige bedoeling het welbevinden van onze kinderen te garanderen en eventueel te verhogen.
Op vandaag biedt de vzw ondersteuning aan vele activiteiten die de ontwikkeling van de kinderen ten goede komen: meerdaagse schooluitstappen,  buitenschoolse kinderopvang, Sinterklaasfeest, sportmateriaal, t-shirts, …
De gebruikelijke activiteiten zijn de pannenkoekenverkoop, bingo-avond met eetfestijn, kerstchalet op de markt dat gedurende drie weken dagelijks geopend is, kindercarnavalfuif.

voorzitter:  Sylvie Vermander

secretaris en penningmeester: Walter Vanheste

ondervoorzitter: Willy Vynck

leden : personeelsleden, ouders en sympathisanten van de school