Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

bingo en pasta avond 9.11.2017

Vrijdag 24 november is er weer onze grandioze bingo-avond om 19.45u met voorafgaand de mogelijkheid om lekkere pasta-bolognaise te eten vanaf 18u. De prijzentafel zal zoals steeds weer rijkgevuld zijn en elke ronde kent een prachtige hoofdprijs. Dit is een organisatie van de vriendenkring en de opbrengst komt de kinderen volledig ten goede.

Lees meer over bingo en pasta avond
bingo en pasta avond

Peutermomenten 19.9.2017

Heb je een kindje dat nog niet naar school gaat? Ken je iemand met een kindje dat nog niet schoolgaand is? Bezoek dan zeker eens onze supertoffe school op één van de peutermomenten. Zo maak je kennis met de klas en met de leuke juf.

Lees meer over Peutermomenten
Peutermomenten

1 september 1.9.2017

De vriendenkring van onze school trakteerde ouders en kinderen op koffie, een fruitsapje en op koffiekoeken. De speelplaats was dan ook gevuld met lekkere geuren en met blije gezichtjes van groot en klein! Laaiend enthousiast het nieuwe schooljaar in!

Lees meer over 1 september
1 september

School open tijdens de zomervakantie? 29.6.2017

De school is geopend tijdens de zomervakantie tot en met woensdag 5 juli en terug vanaf woensdag 16 augustus, telkens van 9u tot 12u en van 13.30u tot 16u, behalve op woensdagnamiddagen. Indien u info wenst of onze school wilt bezoeken bent u steeds welkom bij het secretariaat of bij de directie via de ingang langs de Smissestraat 3. We wensen iedereen een leuke en zonovergoten vakantie toe!

Lees meer over School open tijdens de zomervakantie?
School open tijdens de zomervakantie?