Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Dank u Vriendenkring! 8.11.2018

De kleutertjes kregen van onze vriendenkring van de school deze twee megaleuke fietsen cadeau! Dank aan de mensen van de vriendenkring die dit mogelijk maakten en dank aan allen die de vriendenkring geregeld steunen bij activiteiten! U ziet, het komt steeds de kinderen ten goede. De volgende activiteit die de vriendenkring organiseert: het jaarlijkse kerstchalet op de markt van Veurne vanaf vrijdag 14 december tot en met zaterdag 5 januari.

Lees meer over Dank u Vriendenkring!
Dank u Vriendenkring!

Peutermomenten 18.9.2018

Heb je een kindje dat nog niet naar school gaat? Ken je iemand met een kindje dat nog niet schoolgaand is? Bezoek dan zeker eens onze supertoffe school op één van de peutermomenten. Zo maak je kennis met de klas en met de leuke juf.

Lees meer over Peutermomenten
Peutermomenten

School open tijdens de zomervakantie? 27.6.2018

Wil je onze school bezoeken? De school is geopend tijdens de zomervakantie tot en met donderdag 5 juli en terug vanaf donderdag 16 augustus, telkens van 9u tot 12u en van 13.30u tot 16u, behalve op woensdagnamiddagen. Indien u info wenst of onze school wilt bezoeken bent u steeds welkom bij het secretariaat of bij de directie via de ingang langs de Smissestraat 3. We wensen iedereen alvast een leuke en zonovergoten vakantie toe!

Lees meer over School open tijdens de zomervakantie?
School open tijdens de zomervakantie?

bingo en pasta avond 9.11.2017

Vrijdag 24 november is er weer onze grandioze bingo-avond om 19.45u met voorafgaand de mogelijkheid om lekkere pasta-bolognaise te eten vanaf 18u. De prijzentafel zal zoals steeds weer rijkgevuld zijn en elke ronde kent een prachtige hoofdprijs. Dit is een organisatie van de vriendenkring en de opbrengst komt de kinderen volledig ten goede.

Lees meer over bingo en pasta avond
bingo en pasta avond

1 september 1.9.2017

De vriendenkring van onze school trakteerde ouders en kinderen op koffie, een fruitsapje en op koffiekoeken. De speelplaats was dan ook gevuld met lekkere geuren en met blije gezichtjes van groot en klein! Laaiend enthousiast het nieuwe schooljaar in!

Lees meer over 1 september
1 september

School open tijdens de zomervakantie? 29.6.2017

De school is geopend tijdens de zomervakantie tot en met woensdag 5 juli en terug vanaf woensdag 16 augustus, telkens van 9u tot 12u en van 13.30u tot 16u, behalve op woensdagnamiddagen. Indien u info wenst of onze school wilt bezoeken bent u steeds welkom bij het secretariaat of bij de directie via de ingang langs de Smissestraat 3. We wensen iedereen een leuke en zonovergoten vakantie toe!

Lees meer over School open tijdens de zomervakantie?
School open tijdens de zomervakantie?