Openklasdag zaterdag 22 april!

Op zaterdag 22 april is iedereen welkom om even kennis te maken met onze prachtige basisschool. Er is een openklasdag van 14u tot 17u. Alle klassen zijn te bezichtigen, u hebt de gelegenheid tot een uitgebreide babbel met de leerkrachten en directie en u kunt alle info krijgen die u wenst. Stop ook even bij de gezellige bar waar we u graag verwelkomen met een gratis drankje en/of koffie met gebak. Voor de kinderen is er een leuke fotozoektocht. Tevens zet ons middelbaar ook de deuren wagenwijd open en kan je in de polyvalante zaal genieten van een prachtige kunsttentoonstelling. Kom zeker eens langs!