GO! kinderdagverblijf "De Sportplaneet"

Na de zomervakantie start een gloednieuw kinderdagverblijf bij ons op school, op de Sportplaneet. Op dit moment zijn de infrastructuurwerken volop aan de gang. Binnenkort kunt u hier terecht om uw allerkleinste spruit te laten vertoeven. Het kinderdagverblijf zal uitgebaat worden door Stéphanie Clarysse, die reeds kinderdagverblijven uitbaat in Poperinge en in West-Vleteren. De eerste inschrijvingen zijn reeds een feit! Voor alle info kunt u bij Stéphanie terecht (T 0471 91 89 43) of op het secretariaat van de school (058 31 64 33).

Noteer alvast donderdag 21 april in uw agenda. Dan is er namelijk een infomoment voorzien in het kinderdagverblijf zelf (Brugsesteenweg 139) door Stéphanie, van 17u tot 19u.